Avestus v Modřanech pokračuje podle plánu

Výstavba jedinečného rezidenčního projektu Modřanský Háj pokračuje podle plánu. Daří se tak naplňovat cíle, které si developerská společnost Avestus Real Estate vytkla ještě před vypuknutím krize.

V rámci výstavby se developerské společnosti Avestus daří udržet zvolené tempo a výstavba tak běží dle původního časového plánu. S ohledem na aktuální vývoj na trhu a na změnu v požadavcích klientů na velikosti nových apartmánů, prošel také projekt Modřanský Háj zkouškou. Dopadl v ní ale na výbornou, když zvládl úpravu projektu dle aktuálních trendů. Bezproblémové navýšení počtu menších bytů v projektu, aniž by došlo ke snížení komfortu bydlení, tak potvrdilo jeho původní vysokou kvalitu.

První budova z I fáze projektu je až na 4 byty zcela rozprodaná a majitelé nových apartmánů jsou již nastěhováni. Zároveň finišuje stavba druhé budovy a probíhá také prodej těchto bytů. Tato budova bude zkolaudována v srpnu letošního roku a noví majitelé se budou moci nastěhovat v říjnu. Výstavba třetí a čtvrté budovy začne na podzim tohoto roku.