EKONANO - nabízí nadstandartní služby pro vaše vozidla

Ošetření čelního skla a všech skel přípravkem Nano Glass, který vyčistí skleněné plochy bez zbylých šmouh a zachová je dlouhodobě čisté a lesklé, spolu s anti- mlžícím efektem uvnitř - Anti Fog, kde na mlžící se skla aut v chladném ránu můžete zapomenout.

Umytí šampónem Nano Shampon, který zaručí povrchové odstranění hmyzu a vyleštění všech skel, umytí kol, umytí prahů. Zvyšuje konzervační účinek laku, čistící intenzitu a Nano částice mají větší přilnavost k povrchu, čím zamezí usazování nečistot. Všechny procesy jsou ekologicky nezávadné. Dalšími nabízenými službami je například hloubkové odstranění hmyzu z karosérie, ošetření tekutým Nano Wax, co je nástřik tvrdým nano voskem, čištění disků kol od asfaltu a nečistot, čištění plastů černé i bílé barvy s přípravkem PreClean Plast - speciální nano čistič.

 
Co je všeobecně pojem Nano a jak velké jsou Nano částice?
 
Nano je velikostní předpona a Nanometr je 0,000.000.001 metru (tj. jedna miliardtina metru), takže si vemte pro představu tloušťku vlasu, na kterou bychom naskládali za sebe asi tak 1500 nanočástic.
 
Jaký druh Nanočástic prodáváme a aplikujeme?
 
Nano Protection Technology pracuje s ekologicky nezávadnými přípravky, převážně s Nanočásticemi oxidu křemičitého - SiO2 a oxidu titaničitého - TiO2 a Nanočástice stříbra. Jeden z těchto 2 oxidů vždy tvoří základní stavební kámen daného přípravku a dále obsahujou dle požadovaných vlastností kombinaci dalších oxidů: oxid zinečnatý (ZnO2), oxid hlinitý (Al2O3), oxid zirkoničitý (ZrO2), oxid železitý (Fe2O3) a další…
 
Jak se nanočástice vlastně drží na materiálech?
 
Stejně tak jako existuje přitažlivost planet v naší sluneční soustavě, tak stejně tak existuje fyzikální vlastnosti, které nám uvádí přitažlivost těles mezi sebou. Tak zvané kvantově-mechanické jevy, které se diametrálně vymykají chápání světa v makroskopickém měřítku. V této nano-velikosti se dané nanočástice přichycují v rámci těchto fyzikálních vlastností k atomům a molekulám, podkladního materiálu. Po odpaření nosiče/báze jsou s nimi pevně spojeni. A začnou tvořit ochranný štít podkladového materiálu.
 
Jak velkou vrstvu nanočástic aplikujeme na materiály?
 
Na povrchy aplikujeme dostatečný film přípravku a po odpaření nosiče na povrchu vzniká vrstva přípravku o tloušťce cca 30-200 nanometru.